Svendborg Forsamlingshus
- et bæredygtigt fællesskab

  Home > Det_sker_i_huset

Det_sker_i_huset

Oversigt over arrangementer m billetter: se og tilmeld her https://brugerforeningensfh.nemtilmeld.dk/


 1000 tak til Fynske Bank for støtte til Asfalballerne.


Nyhedsbrev Juni  2022 fra Svendborg Forsamlingshus
Så blev skoven grøn, hvidtjørnen blomstrer, og de lyse nætter lover sol og sommer. 🌞☀️⛱
I Svendborg Forsamlingshus er vi så småt ved at drosle ned til en mere rolig sommer end de sidste to års coronatravlhed.
Men I skal da ikke snydes for et par asfaltballer her før sommerferien, en enkelt koncert og en mini-festival, arrangeret af de glade Balkan-folk.
Vores værksted har sidste åbningsdag onsdag d.8.juni, men vi vender stærkt tilbage midt i august.
Vi håber, at I alle sammen får en dejlig sommer, og at I vil nyde de mange gode ting, der sker i byen. Ikke mindst Landsstævnet kan blive en spændende oplevelse – især totalteaterforestillingen ”Fjeren og Rosen” 1.+2. juli bliver en helt enestående oplevelse!
Her kommer juni måneds arrangementer. Du kan altid klikke på linket, hvis du vil vide mere.

Ons.d.1.juni 16-18 er der Åbent Værksted – og da det er første onsdag i måneden slår vi endnu engang dørene op for Hånd & Ånd: Du nørkler – vi læser højt!
Denne gang er det Winnie, der læser muntre noveller af Leif Panduro og Finn Søeborg – vi kan vist godt trænge til lidt at grine af i de her tider! ☺️🤓
Som altid gratis adgang, ingen tilmelding og god kaffe på kanden.
Søn. 5.juni kl. 16-17 er der Kulturkaffe, hvor du kan høre om den kommende måneds kulturelle oplevelser og måske finde nogen at følges med. 👫👭
Det er gratis, og du dukker bare op.
Onsdag d.8.juni kl. 16-18 er forårets sidste Åbent Værksted, så har du brug for at låne noget værktøj, symaskine, overlock’er mm eller har du brug for kvalificerede råd om alt fra isyning af knapper til hvordan man renser vandlåsen, så kig forbi – kaffe på kanden og godt selskab er garanteret! 🪛🔧
Lørdag d.11.juni kl. 14-22 bliver huset fyldt op af årets Balkanfestival. Her er der god mulighed for at få rørt dansemusklen og få sved på panden. Gode lokale Balkanorkestre spiller op til kædedans i skæve taktarter – det kan KUN blive sjovt! 😅🤗
Se linket mht. køb af billetter og program
Søndag d.12. kl. 19-21 er Musikværksted Lundevej åbent. Her samles lokale sangskrivere på alle niveauer og deler sange og kommentarer for at blive dygtigere. Gratis at deltage. Vil du gerne med og har du en sang, du vil prøve af, så mail til Jan på schoneman@gmail.com 🧑‍🎤👩‍🎤🎤
Du er også velkommen til bare at kigge indenfor og se, hvordan det foregår.
Fre. D.17.juni kl. 17-19 Asfaltbal Beatles-tribute. Paul McCartney fylder 80 lørdag d.18.juni og vi vil gerne fejre al den fantastiske musik, som mange af os har danset til, grædt til og skrålet med på. Derfor har vi samlet et band af solide lokale musikere, der giver den gas med alle de numre, vi elsker og kender. Så kom og dans asfalten gloende! ☺️😜
Vi takker Fynske Bank og Svendborg Kommune for økonomisk støtte til asfaltballerne.
Mandag d.20.juni  kl. 19-21.30 Songwriter’s Round
De flittige sangskriver fra Musikværksted Lundevej runder sæsonen af med en åben koncert, hvor hver deltager præsenterer et par af sine originale sange, akkompagneret af nogle af de andre. 🎵🎶
Se meget mere under linket.
Fredag d.24. juni kl. 17-19 er der igen Asfaltbal. Denne gang er det de dygtige unge folkemusikere, der har stået for Ny Nordisk Dans henover vinteren og foråret, der rykker ud på gaden. Som altid står Desirée Graubøl for kompetent danseundervisning, og alle kan være med. Kom alene eller kom med en partner – hold dig endelig ikke tilbage! 🥰💋🕺💃
Det er selvfølgelig gratis. Asfaltballerne er sponsoreret af Fynske Bank og Svendborg Kommune.


Nyhedsbrev maj 2022

Så er bøgen sprunget ud og alting grønnes!
I Svendborg Forsamlingshus er der også godt gang i grokraften!
Vi bliver hele tiden flere flinke folk, der deler gode idéer og som har lyst til at give en håndsrækning til mere fællesskab.Det er SÅ godt!

Hvis du vil vide mere om maj måneds mange arrangementer, kan du gå ind på de links, der er skrevet ind, eller du kan finde begivenhederne i kalenderen her på hjemmesiden.

Al tilmelding/billetsalg foregår på https://brugerforeningensfh.nemtilmeld.dk/


Her får du maj måneds program:
Søndag d. 1.maj 12-17 er der guitar-og grej loppemarked, så her bliver rig mulighed for at udveksle guitarpedaler, instrumenter ( ALLE instrumenter – dog ikke flygler og orgler!!) og beslag, elektronik mm. Se meget mere her:  https://fb.me/e/52dibi7Al

Søndag d. 1.maj 16-17 kan du mødes med andre kulturbrugere til ”Nogen at følges med.” Her bliver du præsenteret for en lang række af de fede kulturtilbud, der er i området i maj måned ( musik,udstillinger mm.) og måske kan du finde nogen at følges med?
Det er gratis, og du dukker bare op.  Se mere her: https://fb.me/e/4ZeXKeFhO

Onsdag d.4.maj 10-11  kan du nyde forårets sidste formiddagsfortælling. Denne gang er det forfatteren William Heninesen, der står i centrum, når Torben Wahlstrøm tager tilhørerne med til Færøerne. Det er en god idé at købe billet i forsalg. 

Se mere her: https://fb.me/e/2pgOQWrOT

Onsdag d.4.maj 12-13.30 kan du få strukket kroppen igennem med blide bevægelser. Husk at tage en yogamåtte med
Se mere her:  https://fb.me/e/1zdT6lJnq

Onsdag d.4. maj 16-18  Åbent Værksted. Hver onsdag fra 16-18 er forsamlingshusets værksted åbent for alle. Vi har et pænt udstyret træværksted, flere symaskiner & overlockere, og gode folk, der kan hjælpe, hvis du har brug for det.
Den første onsdag i hver måned har vi  Hånd&Ånd, hvor du medbringer en stilfærdig syssel, som du kan arbejde med, mens der læses højt. I maj er det Josefine Ottesen, der læser noveller af Maxim Gorki og Jens Blendstrup. Gratis adgang, og du møder bare op, hvis du har lyst til en god historie.
 
Torsdag d. 5.maj 19-22 har vi udlejet huset til et nyt concept i svendborg, der hedder 5Rytme dans.
Se meget mere om det her: https://stayhappening.com/e/5rytmer-dans-i-svendborg-E2ISUBMRNQ2

Mandag d.9.maj 19.30 – 22 har du mulighed for at opleve en forrygende dobbeltkoncert med amerikanske Kenny White og engelske Spottiswoode. ( vores egen Jan Schønemann sidder vist også ind på et par numre!)
Se meget mere her:  https://fb.me/e/3rr3v9xmd


Onsdag d.11.maj er der igen åbent værksted fra 16-18. Du er meget velkommen til at låne vores kap-geringssav eller overfræser. Vi har god plads i vores overdækkede gård til at stå med nogle lidt større håndværksprojekter. Bare duk op – der er kaffe på kanden!


Onsdag 11.maj 19-21 får du mulighed for at opleve nogle af de mange, mange sange, der har været gennem Musikværksted Lundevej, vores månedlige sammenkomst for sangskrivere. Normalt arbejder de i kælderen, men denne aften er der sat op i salen til en Sangskrivercirkel, hvor 8 forskellige sangskrivere deler et par af deres sange med publikum.
Se mere her: https://brugerforeningensfh.nemtilmeld.dk/188/

Torsdag d. 12.maj 15-17 er der Planteloppemarked foran Svendborg Forsamlingshus. Spirer, stauder, knolde mm. kan både sælges, byttes eller foræres væk.
Du kan leje et lille bord eller et stort bord, hvis du har noget du skal af med.
Se meget mere her: https://fb.me/e/3ktvpqQXt

Mandag d.16.maj kl. 19-20.30  er forårets sidste fællessangsaften. Ulrich Klostergaard styrer løjerne, og det er en god idé at tilmelde sig, hvis du vil være sikker på en stol og en sangbog!
Se mere: https://fb.me/e/4Jx90kXde

Onsdag d.18.maj er der Åbent Værksted. Har du noget tøj, der skal syes om eller en strikkeopskrift, der driller, så kig ned – kom også, hvis du bare har lyst til selskab af andre krea-nørder. Masser af kaffe på kanden!

Torsdag d. 19.maj  kl. 19.30-22 bliver vimplerne hængt op og vandkanderne fyldes til randen, så huset er klar til sveddryppende, lattermild Nordisk Dans.
Gratis adgang. Alle er velkomne, både alene eller sammen med andre.
Se mere her:  https://fb.me/e/61ScZSFFy

Søndag d.22.maj kl. 17.30-19 kan du nyde Bennys grønne mad for sidste gang inden sommerferien. Menuen kommer senere, men du kan allerede nu købe billet til Bennys lækkerier: https://brugerforeningensfh.nemtilmeld.dk/

23.maj kl. 19.30-22.30 er der koncert med Luna&Sund + Hjorth. Det er et virkeligt velspillende orkester, hvis musik står på skuldrene af nordisk sangskrivertradition i en smuk blanding af folk / indiepop /singer-songwriter. De havde et hul i deres tour-kalender, og vi slår gerne dørene op for den slags uventeder gæster ;-)
 https://fb.me/e/2cFdmQskN


Onsdag d.25.maj er månedens sidste onsdag så vores Åbne Værksted fra 16-18 er som altid Reparationscafé

Vi har folk med know-how, der sidder parate til at hjælpe dig med at reparere i stedet for at smide ud – Vi skal jo passe på planeten, ikke sandt?

29.maj  kl. 15- 17 inviterer Svendborg Fortælleværksted igen til en række gode, hjemmegjorte fortællinger – denne gang under temaet ”Luft”
Se mere her https://fb.me/e/29YJu7ldw




Nyhedsbrev april 2022
FORÅRET ER PÅ VEJ!
Lyset er tilbage og selv om det har været koldt i noget tid, pibler spirer frem alle vegne.
Også i forsamlingshuset er der grøde og grokraft - se nu bare et flot April-program, vi har! ☺️
Er du ikke rigtig "sprunget ud" endnu efter corona, er det tiden at folde bladene ud igen og mødes med andre i kulturelle fællesskaber.🥰😘😜
 
Søndag 3.april fra 14-16 Fødselsdag holder vi 4-års fødselsdag i forsamlingshuset. I samme anledning afslører vi den litterære installation ”Josefine Ottesens Forfatterskab.”
 
Senere samme dag fra 16-17 kan du mødes ”Nogen at følges med” , hvis du mangler overblik og selskab til at kaste dig ud i Svendborgs pulveriserende kulturliv
 
Onsdag 6.april fra 10-11 har vi igen Formiddagsfortælling. Denne gang med præst, forfatter og fortæller, Doris Ottesen. Hun vil føre tilhørerne ind i Kristin Lavransdatters middelalderunivers. Hendes fortælling er bygget på romanen af Sigrid Undset.
 
Onsdag d.6.april fra 12-13.30 kan du igen give dig hen til bløde øvelser, når Lise underviser i Blid Bevægelse.
 
Onsdag d.6.april fra 16-18 er der som altid åbent værksted, men siden det er den første onsdag i måneden, er der Hånd&Ånd. Mens du nørkler, læser Anne Mette Schøler op af ”Det Bedste” fra 1947 – det er helt sikkert en opbyggelig historie
 
Lørdag d.9.april fra 15-17 åbner vi igen en af de svære samtaler med hvide duge, fine kaffekopper og lækker fragilité. Anne Marie Helger har sagt ja til at lave et oplæg om at være ”førstegansdøende” – det bliver helt sikkert både bevægende og muntert. ALT ER UDSOLGT.
 
VI GÅR PÅ PÅSKEFERIE FRA D.9.4 – 20.4
- og låner huset ud til STOP MADSPIL LOKALT – SVENDBORG onsdag d.13.4 og lørdag d.16.4, hvor de i samarbejde med byens lokale supermarkeder sørger for at dele overskydende madvarer ud til dem, der trænger.
 
Onsdag d. 20.4 kl. 16-18 er der igen Åbent Værksted. Lige nu pusler vi med idéen om at gentage vores workshop om bivokswraps. Følg med her på siden, der kommer nyt så snart vi ved mere.
 
Torsdag d. 21.4 kl. 19.30-22 hænger vi igen vimpler op i salen, kridter skoene og byder Nordisk Dans velkommen
 
Fredag d.22.4 kl.19.30 er der igen koncert med Doug Morter med Jan Schønemann som sideman. Doug er en erfaren engelsk musiker og songwriter, der trækker på blues, Donovan og american roots.
 
Søndag d. 24.april kl. 15-17 er der fortællinger i kælderen v. Svendborg Fortælleværksted
 
Søndag d. 24.april 17.30 – 19 er der Grøn Fællesspisning – denne gang med grøntsagslasagne og lækker frisk forårssalat
 
Søndag d.24. april 19-21 er der Musikværksted for sangskrivere – her kan du prøve sange af og få/go gode råd fra andre i samme båd
 
Søndag d.24.april kl. 19-21 prøver vi noget nyt! Vi inviterer til en hyggelig, uformel Trivial Pursuit-aften, hvor man kan få mulighed for at lufte sin paratviden.
 
Onsdag d.27.april 16-18 er der Åbent Værksted og siden det er sidste onsdag i måneden er der Reparations Café, hvor du kan få hjælp til at reparere dine ting, i stedet for at smide ud og købe nyt.
 
Søndag d.1.maj kl. 12-17 kan instrumenthajer og guitarhelte komme til loppemarked i forsamlingshuset. Vi holder nemlig Guitar- og gear loppemarked!
 
Søndag d.1.maj kl. 16-17 har du igen mulighed for at finde nogen at følges med til den kommende måneds kulturarrangementer.
 
Kan være et billede af træ og natur
 
 

NYHEDSBREV MARTS 2022

Vi er SÅ glade for, at vi igen kan mødes med alle jer flinke folk til sang, dans, spisning og spændende foredrag.
Her i marts bliver der rigtig åbnet for godteposen, så I kan godt begynde at sætte krydser i kalenderen 
 
Onsdag d.2.marts er der Formiddagfortælling. Denne gang med den meget dygtige fortæller, Kari Brinch, der har specialiseret sig i at fortælle H.C.Andersen – og hun fortæller ikke bare dem, vi alle sammen kender! Kari tager fat på nogle af de mørkere historier fra eventyrdigterens hånd. DET bliver godt!
Se mere:https://fb.me/e/1JtKa53bv
 
Den 2.marts har vi også åbent værksted og som altid den første onsdag i måneden, kan du hygge dig med dine nørkelerier, mens der bliver læst højt.
Se meget mere om alle vores åbne værksteder her hver onsdag fra 16-18 (19) https://fb.me/e/5a3MzlOsq
 
Søndag d.6.marts kl. 16-17 åbner vi for et helt nyt koncept ”Nogen at følges med?”
Vi ved, at der er rigtig mange i området, der holder af at gå til koncert, i teatret, til udstillinger mm., men nogen gange mangler man én at følges med. Det vil vi gerne gøre noget ved :-D
Det er gratis og du dukker bare op.
Se mere her: https://fb.me/e/4ZeXKeFhO
 
Onsdag d.9 marts har vi endnu en ny type arrangement. Torben Wahlstrøm har nemlig en harmonika – og den keder sig! I lang tid har den stået og samlet støv, fordi vi ikke måtte danse under corona. Nu er det tid at lufte den, så derfor afholder vi formiddagsdans onsdag d.9.marts kl. 10-11.30
Se mere her: Dans dagen i gang https://fb.me/e/1z1G9f6q7
 
Onsdag d.16.marts 19.30-21 er der foredrag med Jakob Maagaard. Hvad får en ung mand til at sadle en knallert og køre fra Østfyn til Iran og tilbage igen? Jakob fortæller om sine overvejelser og om sin tur, om langsommelighed og om at inkompetence måske i virkeligheden er en kompetence?
Se mere her:https://fb.me/e/1tHQkoUkC
 
 
Torsdag d.17.marts kl. 19.30- 22 fylder vi igen salen med brilliante unge folkemusikere og slår dørene op for alle jer, der elsker sus i skørterne, en god latter og sved på panden. Kort sagt: Nordisk Dans er tilbage i forsamlingshuset!
I februar måned var salen fuld af danseglade, og vi håber selvfølgelig, at I alle sammen kommer igen og tager jeres venner med.
Se mere: https://fb.me/e/1qfMjfZiN
 
 
Mandag d.21.marts er der igen Fællessang med en dygtig akkompagnatør ved tangenterne. Det er godt for sjælen at synge, og man kan ikke skændes, når man synger sammen.
Se mere her: https://fb.me/e/4Fm5WLVTx
 
Onsdag d.23.marts kl. 16 kan du møde en Englandsekspert, Kurt Hollesen, der med solid erfaring vil tage dig med på en virtuel ”pub-crawl” gennem nogle af de mest navnkundige pubber i London. Foredraget afsluttes med ølsmagning under ledelse af tidligere laboratoriechef for Albani og mangeårigt medlem af ”øl-entusiasterne, Lars Mathiesen.
Se mere her: https://fb.me/e/5a3MzlOsq
 
Søndag d.27.marts fra 15-17 kan du bare læne dig tilbage og nyde de historier, som Svendborg Fortælleværksted har fundet frem til lejligheden.
Se mere her: https://fb.me/e/29YJu7ldw
 
 
Søndag 27.marts kl. 17.30-19 er der igen Fællesspisning i forsamlingshuset. Som sædvanlig har Benny lavet noget inspirerende grøn mad og måske har han også et par fif i ærmet, han vil dele med os?
Se mere her: https://fb.me/e/1cwNuI97V
 
 
Søndag d.27.marts holder Musikværksted Lundevej åbent for alle sangskrivere og komponister, der har lyst til at dele deres arbejde med ligesindede og få og give konstruktiv kritik.
Se mere her: https://fb.me/e/2pPor3Ahl
 
 
Onsdag d.30.marts kl. 19.30 er der endnu et spændende foredrag i forsamlingshuset v. Svend Loebner, mangeårig journalist, der især har arbjedet for tværkulturelle NGO’er.
Se meget mere her: https://fb.me/e/29YJu7ldw
 

ndkaldelse til Generalforsamling i Brugerforeningen tirsdag 1/3 2022 kl 19:30.

Dagsorden iflg. vedtægter Se her


Fra 4-9 oktober 2021 Fortællerfestival . Klik Her.


Rapport fra værkstedsgruppen. 1. onsdag (16-18)/mdr. Hånd og ånd, 2.onsdag (16-18)  Nørklerier, 3+ 4 onsdag (16-18) Fixfaxerier - Lær at fixe praktiske problemer i hjemmet, Sidste onsdag: Reperation (16-19)


20.9 Fællessang genoptages 3de mandag  i måneden  kl 19.  

22.9 Foredrag m Forfatter Jens Blendstrup kl 10. Formiddagsoplevelser 3de onsdag i måneden.

Rep. værksted. Sidste onsdag i måneden, men der sker noget hver onsdag kl 17 til 20.

25.9 Reparationsværksted på SEF's festival/temadag/.kl 10-15  

25.9 Korkoncert m Wonderos kl 15

Ma 27.9 kl 19 Musikværksted. 

Onsdag 6. oktober kl. 10.00: En dreng med en livlig fantasi v Jens Peter Madsen

Søndag 10.10 kl 15. Blueskoncert med "Perry Stenbäck & Les Elegantiers” feat. Uffe Steen 

Onsdag d.13.oktober kl. 10  – foredrag  v. Kurt Hollesen om Charles Dickens
Fredag d.15.oktober 15-17 -Planteloppemarked
Søndag d.17.10 kl. 15-17 Café Fragilité: Børnebørn- en velsignelse eller en forbandelse?
Mandag d.18.oktober Fællessang
Søndag d.24.oktober evt. Musikværksted
Mandag d. 25.oktober foredrag i samarbejde med LOF

Søndag d.31.oktober Fællesspisning

 

 

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2021

HURRAH! Så er vi tilbage uden restriktioner.🤗
Hvor har vi glædet os. 🥰
Vi begynder stille og roligt med gamle kendinge: Formiddagsfortælling, Fællessang, reparations café og musikværksted, og så krydrer vi lige med et foredrag med en højprofileret forfatter og en enkel superswingende korkoncert.
🎶
Onsdag d.1.9 har efterårets første Formiddagsfortælling fyldt salen med gode historier. Arrangementet er det første i efterårets fortællerække, så sæt kryds i kalenderen 1.onsdag i måneden kl. 10-11, så du ikke går glip af de følgende 4 fortælleformiddage.
Onsdag d.8.9 mødes værkstedsgruppen for at lægge planer. Som tidligere er det meningen, at værkstedet altid er åbent onsdag fra 17-20, men der er gode idéer om at tematiserer aftnerne. Det er helt sikkert at der bliver reparationscafé 1 gang om måneden, men måske bliver der også en strikkeaften, en krea-aften osv. Vi ved i hvert fald helt sikkert, at den første onsdag i oktober + den første onsdag i november prøver vi et nyt format af: Hånd&Ånd. Det hører du mere om i næste nyhedsbrev, og følger du med her på væggen får du også besked, så snart værkstedsgruppen har barslet med de nye planer.
Søndag d.19.9 kl.17.30 kan vi endelig spise sammen igen til en glad og grøn fællesspisning, hvor Benny som sædvanlig sætter en toplækker menu sammen.
Se meget mere her: https://fb.me/e/3NYHAmpJI
Mandag d.20.9 kl. 19-20.30 er vi klar med månedens fællessang. Som altid kan det være en god idé at melde sig til, hvis man vil være sikker på en stol og en sangbog. Hold øje med siden her. Vi lægger et link op til tilmelding senere på måneden.
Onsdag d.22. kl. 10 har vi premiere på et nyt koncept: FORMIDDAGSFOREDRAG. Tanken er, at vi bestræber os på, at du kan overvære et spændende foredrag hver den tredje onsdag i måneden. Vi lægger hårdt ud med en af Danmarks rigtig gode forfattere: Jens Blendstrup. Se meget mere om Jens her:
Den sidste weekend i september har vi lånt huset ud til et skønt, swingende barbershopkor, WONDAOROS, der består af ca 25 kvinder. De kvitterer for opholdet med en koncert Lørdag d.25.9 kl. 15
Se mere om arrangementet her: https://fb.me/e/1VDxJKMKB
Se mere om koret: http://wondaroschorus.dk/
Mandag d.27.9 kl. 19 er der igen mulighed for at deltage i Lundevejs Musikværksted og nørde sangskrivning sammen med ligesindede. Der er plads til alle aldre, alle køn og alle genrer.

Vi kan ikke love, at der ikke dukker nye arrangementer op i løbet af september 💖💖– vi holder nemlig meget af at være sådan et sted, hvor der er meget kort fra idé til virkelighed.
Det gælder også, hvis DU har en idé og kan samle et par venner til at hjælpe med det praktiske. Har du noget, du gerne vil prøve af, er du velkommen til at kigge ned en onsdag aften kl.17-20 eller skrive til os på svendborgforsamlingshus@gmail.com
Husk at vi IKKE modtager offentligt driftstøtte, så du skal også være klar med et forslag til, hvor pengene skal komme fra, hvis din idé kræver økonomi.
Vi glæder os til at se dig i Svendborg Forsamlingshus, Lundevej 2f, 5700 Svendborg





Asfaltbal - udendørs, fredage fra kl 17 til 19:

Frivillige fra Brugergruppen ved Svendborg Forsamlingshus står for det praktiske.

2/7 Rockspot
9/7 Ny Nordisk dans
16/7 Banda Nuevo

23/7 Jamlab. 
Jamlab spiller op til et asfaltbal en fredag i august kl 17 til 19 foran Svendborg Forsamlingshus, Lundevej 2, Svendborg. De er alle i bestyrelsen for DMFsvendborg undtagen Bjarke Dalager, som dog var formand i ca 3 år, inden han fik små børn. 

6/8 Dyr i drift.

 

Submenu

Samarbejdspartnere og sponsorer

Kvickly, Gerritsgade, Svendborg

Middelfart Sparekasse

Vores billetsystem er et sponsorat fra Nemtilmeld

DMF (Dansk Musiker Forbund), GRAMEX

Fynske Bank

Real Dania "Underværker"

Garant Tæpper, Svendborg

Skousen, Svendborg

 

SEAF, Sydfyns Elforsynings Almennyttige Fond

Vi takker for hjælpen!

nach oben