Svendborg Forsamlingshus
- et bæredygtigt fællesskab

 Svendborg Forsamlingshus

Svendborg Forsamlingshus

der ligger på Lundevej 2, 5700 Svendborg, er et brugerstyret kulturhus midt i byen.
Her kan du leje lokaler og lave din egen festeller deltage i husets mangfoldige arrangementer, der udvikles og faciliteres af Brugerforeningen, sammen med alle dem, der har lyst til at lege med. Brugerforeningen står for arrangementer som reparations-café, loppemarked, fællessang, samtalesalon mm. 
Gå videre til Udlejning her.                       Find præsentationsvideo'er her                     Gå videre til Det sker her.

Billetkøb og tilmelding til arrangementer kan findes her.

Se "Det sker i huset" her.
Asfaltbal:
2/7 Rockspot
9/7 Ny Nordisk dans
16/7 Banda Nuevo
23/7 Jamlab. 


Nyhedsbrev Svendborg Forsamlingshus maj 2021

NU SKER DET!
FORSAMLINGSHUSETS ÅBNER IGEN 6.MAJ

Svendborg Forsamlingshus

Svendborg Forsamlingshus er et brugerstyret, privatejet kulturhus, der ønsker at skabe bæredygtige fællesskaber, både i praksis ved at have fokus på genbrug og klima, og rent menneskeligt ved at skabe kulturelle rammer og oplevelser, der binder mennesker sammen.
www.svendborgforsamlingshus.dk

 
HER ER HVAD DU KAN OPLEVE I HUSET I MAJ MÅNED:
Vi tyvstarter mandag d.3.maj kl. 19-21 med Musikværksted. Nu må vi gerne samles 10 inden døre, så det passer fint til musikværkstedet.
Her mødes sangskrivere, både erfarne og ikke-så-erfarne ,og deler deres sange med hinanden. Alt foregår i en god og positiv ånd, når hver komponist får feed-back og gode råd fra kollegaerne. Se meder om Musikværksteder her:
https://fb.me/e/2c2aUwQ6i

Fredag d.. 7.maj kl 10-11 får vi endelig lov til at invitere indenfor til en formiddagsfortælling. Normalt plejer det at vlre om onsdagen, men nu kan vi altså ikke vente længere, så fredag d.7.maj åbnes dørene kl. 9.15, så publikum kan være klar med kaffe og et halvt rundstykker ( incl i prisen på billetten), når Torben Wahlstørm, forsamlingshusets faste fortæller, åbner forårssæsonen med græske myter.
Se mere om formiddagsfortælling 7.maj her:: https://fb.me/e/27Tb6BYTU 

I uge 19 har vi et spændende ungt internationalt scenekunstensemble i huset. De spiller en forestilling, der hedder ”Dreams&Nightmares” som handler om at være ung kunstner under corona.
De bruger huset til at øve en forestilling op, og der vil blive mulighed for at se, hvad de laver. Desværre har de været ramt af corona og er derfor lidt bagefter den oprindelige plan. Hold øje med billetlinket, som vi forsøger at holde opdateret i forhold til deres produktion. Se meget mere her: https://fb.me/e/JDKUT6D8

Fra onsdag d 12.maj og frem til onsdag d.16.juni vil der igen være åbent i reparationscaféen hver onsdag fra kl. 17-20. Vi har virkelig savnet at møde alle jer sjove folk, der har noget, I vil have fikset. Som sædvanlig har vi fagfolk indenfor både både træ, el, elektronik, syning håndarbejde mm. der står klar til at hjælpe dig med at reparere dine ting i stedet for at købe nyt
Se mere om repcafé her: https://fb.me/e/2jIFbimmi 

Onsdag d.19.maj 10-11 er der igen formiddagsfortælling m kaffe og rundstykke. Denne gang er det den dygtige fortæller Ellen Bang, der tager os med ind i H.C. Andersens magiske fortælling om ”Nattergalen”
Se mere her: https://fb.me/e/29GvCeOJS 

Fredag d. 21.maj 15-17 stiller vi borde ud på pladsen foran huset og gør klar til endnu engang Planteloppemarked. Har du for mange frø,spirer, stiklinger og planter eller mangler du nigen, så er der mulighed for at sælge, købe, bytte og give væk på forsamlingshusets Planteloppemarked.
Se mere her: https://fb.me/e/5COWooxQY

31.maj 19-20 holder vi Fællessang i Det Fri. Ligesom sidste sommer tager en en lille smule revanche for al den fællessang, vi har måttet undvære henover den her ensomme Cornonavinter.
5 mandag henover sommeren slæber vi 50 stole ud foran huset, krydser fingre for vejret,

og inviterer alle sangglade til at synge akkompagneret af dygtige musikere.
Se mere her: https://fb.me/e/O0O6OzEC

 

 
 
 
 

Formiddagsfortællinger i Svendborg Forsamlingshus foråret 2021 - onsdage kl 10. Se her.


 
 
 

 

Submenu

Samarbejdspartnere og sponsorer

Kvickly, Gerritsgade, Svendborg

Middelfart Sparekasse

Vores billetsystem er et sponsorat fra Nemtilmeld

DMF (Dansk Musiker Forbund), GRAMEX

Fynske Bank

Real Dania "Underværker"

Garant Tæpper, Svendborg

Skousen, Svendborg

 

SEAF, Sydfyns Elforsynings Almennyttige Fond

Vi takker for hjælpen!

nach oben