Om huset

  I Svendborg Forsamlingshus er der hjerterum for bæredygtige fællesskaber, hvor folk foretager sig noget sammen, der gør dem glade - og  helst afsætter så lidt CO2-aftryk som muligt. Om det er up-cycling, genbrugsloppemarked, fordeling af overskudsmad, dans, fællesspisning, reparationsværksted, foredrag, en fest eller noget helt andet er ikke afgørende. 

I salen har vi 150 stole, borde til ca. 90, muntert blandet service eller stilig engelsk fajance til ca. 90. Vi har musikanlæg, el-klaver, lysanlæg og en projektor. Du kan f.eks. leje huset som "nøglehus" og holde en hyggelig fest med op til 85 gæster, bruge salen til fællessang for 120, invitere til banko for ca. 85 deltagere osv.  

Salen kan også bruges til foredrag, yoga, filmklub, kor, eller ...??? Måske har du en idé?  

Under salen har vi et godkendt storkøkken, toiletter og værksteder til endnu flere fælles aktiviteter. 

Udlejning af lokaler til private og erhverv står ejer Josefine Ottesen for. Hun tager sig af drift og udlejning til private fester og til erhverv. Tjek kalenderen og send en forespørgsel via kontaktformularen, hvis den ønskede dato er ledig, så bliver du kontaktet indenfor ca. 24 timer.

Husets mangfoldige arrangementer udvikles og faciliteres af Brugerforeningen, Svendborg Forsamlingshus sammen med alle dem, der har lyst til at lege med.  Brugerforeningen står for arrangementer som reparations-café, børneloppemarked, fællessang, samtalesalon mm. 

Hvis du vil leje lokaler, eller hvis du har en god idé, som du gerne vil prøve af i huset, evt. i samarbejde med Brugerforeningen, skal du finde nogle stykker, der vil hjælpe dig og skrive til os via kontaktformularen
Herefter vil du blive kontaktet af Brugerforeningen, som vil snakke arrangementet igennem med dig.
 
Vi glæder os til at skabe noget sammen med dig.

Det er aldrig gratis at bruge huset, for der er udgifter til både vand, varme og el, og vi modtager ikke nogen form for offentlig støtte. Forvent derfor, at du skal bidrage med noget. Ønsker du at leje flere gange eller er det til et særligt formål, snakker vi os frem til en fornuftig pris. 

Du kan følge vores aktiviteter på #svendborgforsamlingshus