Svendborg Forsamlingshus
- et bæredygtigt fællesskab

  Home > Svendborg Forsamlingshus > Om huset

Om huset

  I Svendborg Forsamlingshus er der hjerterum for bæredygtige fællesskaber, hvor folk foretager sig noget sammen, der gør dem glade - og  helst afsætter så lidt CO2-aftryk som muligt. Om det er up-cycling, genbrugsloppemarked, fordeling af overskudsmad, dans, fællesspisning, reparationsværksted, foredrag, en fest eller noget helt andet er ikke afgørende. 

I salen har vi 150 stole, 13 borde, muntert blandet service eller stilig engelsk fajance. Vi har musikanlæg, el-klaver, lysanlæg og en projektor. Du kan f.eks. leje huset som "nøglehus" og holde en hyggelig fest med op til 86 gæster, bruge salen til fællessang for 120, invitere til banko for ca. 86 deltagere osv.  

Salen kan også bruges til foredrag, yoga, filmklub, kor, eller ...??? Måske har du en idé?  

Under salen har vi et godkendt storkøkken, toiletter og værksteder til endnu flere fælles aktiviteter. 

Udlejning af lokaler til private og erhverv står ejer Josefine Ottesen for. Hun tager sig af drift og udlejning til private fester og til erhverv. Tjek kalenderen og send en forespørgsel via kontaktformularen, hvis den ønskede dato er ledig, så bliver du kontaktet indenfor ca. 24 timer.

Husets mangfoldige arrangementer udvikles og faciliteres af Brugerforeningen, Svendborg Forsamlingshus sammen med alle dem, der har lyst til at lege med.  Brugerforeningen står for arrangementer som reparations-café, børneloppemarked, fællessang, samtalesalon mm. 

Hvis du vil leje lokaler, eller hvis du har en god idé, som du gerne vil prøve af i huset, evt. i samarbejde med Brugerforeningen, skal du finde nogle stykker, der vil hjælpe dig og skrive til os via kontaktformularen
Herefter vil du blive kontaktet af Brugerforeningen, som vil snakke arrangementet igennem med dig.
 
Vi glæder os til at skabe noget sammen med dig.

Det er aldrig gratis at bruge huset, for der er udgifter til både vand, varme og el, og vi modtager ikke nogen form for offentlig støtte. Forvent derfor, at du skal bidrage med noget. Ønsker du at leje flere gange eller er det til et særligt formål, snakker vi os frem til en fornuftig pris. 

Du kan følge vores aktiviteter på Facebook - https://www.facebook.com/SvendborgForsamlingshus - eller søg på svendborgforsamlingshus

 

 

 

Submenu

Samarbejdspartnere og sponsorer

Kvickly, Gerritsgade, Svendborg

Middelfart Sparekasse

Vores billetsystem er et sponsorat fra Nemtilmeld

DMF (Dansk Musiker Forbund), GRAMEX

Fynske Bank

Real Dania "Underværker"

Garant Tæpper, Svendborg

Skousen, Svendborg

 

SEAF, Sydfyns Elforsynings Almennyttige Fond

Vi takker for hjælpen!

nach oben